Ângel Hernàndez i Amparo Fernàndez #CloendaMice2018

Amparo Feràndez i Àngel Hernàndez.
      Àngel Hernández i Amparo Fernández, periodistes apassionats de la comunicació audiovisual, amb una gran experiència a la televisió, tant en formats informatius com d'entreteniment. Han desenvolupat les seues carreres professionals a diversos mitjans, com ara, Canal 9 i la Sexta T.V. En ambdues televisions han realitzat treballs de guió, redacció, locució, edició audiovisual, connexions en directe, entrevistes...I això els ha permés ser uns bons coneixedors del llenguatge audiovisual.

Àngel Hernàndez
Amparo Fernàndez al tancament de Canal 9.
Hernàndez i Fernández seran els conductors d'una gal·la que té com a aobjectiu guardonar els millors treballs presentats en la VIª Edició de La Mice ( La Mostra Internacional de Cinema Educatiu). I que aquest any es realitza al Centre Cultural Enric Valor a Benifaió. 

Amparo i Àngel amb La Mice #CloendaMice2018


      Per a Àngel Hernàndez, el repte d'aquesta gal·la " és poder fer un lliurament de guardons que no excedisca de l'hora i mitja, que resulte àgil i entreguda per a tots i totes i on el protagonisme no el tinguen els presentadors sinó els guadronats".  

Àngel Hernàndez amb una connexió en directe.


      Hem conegut de prop aquests professionals i estem segurs que gaudirem d'una festa del Cinema molt divertida, amb sorpreses actuacions musicals locals, que ompliran de color el matí.

Estaran demà amb nosaltres Josep Arbiol director de la Mostra i Jan Sverak director de cinema Txec guanyador d'un Òscar per la pel·lícula Kolya.

Nosaltres #alucinemalcole estem molt contents, ja que assistirem a la gal·la per a ser premiats amb el nostre Booktràiler T'estime quasi sempre de la classe de 1er A i B.



     Recorda a les 12 del mati, demà 24 de febrer a Benifaió. #CloendaMice2018. No és podrà accedir al recinte sense entrada. Més info al Centre Cultural Enric Valor. Benifaió.

     Equip de Treball #CloendaMice2018 al Centre Cultural Enric Valor. Benifaió.

   Sefie de Natàlia al despatx Centre Cultural Enric Valor.  Benifaió.


Comentaris

Entrades populars