CEIP SANTA BÀRBARA BENIFAIÓ I LA 1a JORNADA EDUCACIÓ AUDIOVISUAL A LA RIBERA


    Preparant la JORNADA EDUCACIÓ AUDIOVISUAL A LA RIBERA coordinada pel Adof Murillo des del Cefire de Xátiva amb els ponents Raquel Zapater, Teresa FuertesRosalina Benavent i Wilfrid Pelló. Per a després de l'estiu.



    Després de la XXXII Trobada de Centres en Valencià de la Ribera, preparant amb Raquel Zapater i Alucinemacole una taula rodona i tallers pràctics i que realitzarem durant tot un matí.



    Amb la presència de Raquel Zapater  de la Filmoteca Valenciana, Joan Cortés de la comissió organitzadora de la Trobada, de la Coordinadora d'Ensenyament en Valencià de la Ribera, d'Escola Valenciana, alucinemalcole del CEIP Santa Bàrbara a Benifaió, ens proposaran el debat sobre "La família i l'escola baix el repte de mirar"


     Joan Cortés coordinador d'Escola Valenciana afirma que estes 1eres Jornades d'Educació Audiovisual de la Ribera son una oferta que pertany al projecte PUNT DE TROBADA que la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera oferta com a Jornada de Debat en totes les Trobades. 



    Enguany, amb els amics i amigues del col·lectiu Alucinemalcole, hem volgut aprofundir en l'ús d'una eina, l'audiovisual, que, tot i estar envoltats per una cultura globalitzada principalment visual, és una assignatura pendent dels professionals que es dediquen a l'ensenyament. Ens plantegem, doncs, la més urgent necessitat d'incorporar este llenguatge a les aules, de convertir-lo en una experiència educativa i de produir obres audiovisuals educatives per conéixer millor el nostre entorn, a més de construir coneixement viu i funcional. 

    Des de l'Ajuntament de Guadassuar destaquen principalment els tallers pràctics que de segur donen una visió lúdica i formativa a la Jornada. Impartits per Nautilus AudiovisualLuminaria Educación i Alucinemalcole.


Us esperem per aprendre de l'audiovisual.









Comentaris

Entrades populars