MOTIVACIÓ MICE 2017 BENIFAIÓ PER A 5é i 6é. Seu Comarcal Mice-Benifaió


    
 
 
 
 
      El Festival Internacional de Cinema Educatiu (Mice) és un festival jove, aquest any és la 5a edició, la nostra escola va participar el 2016 amb La Flauta Màgica 2.0. Aquest any participem amb vull Fer Cinema de 2n A i B, El fantasma de l'Òpera-Booktràiler de 5è A i amb La Fàtua Humana amb Àlex Soler i Adrià Montes antics alumnes.

     Aquest any som seu comarcal. Vol dir que projectarem a Benifaió algunes pel·lícules oficials del Festival i les nostres fetes al poble. A més a més, el dia 20 dilluns de vesprada estem organitzant una gran festa del cinema al poble, al voltant de les 19 de la vesprada de la qual volem que ens acompanyes. Ja et contarem més avant.

     Tenim moltes coses preparades, però ara volem demanar-vos que ens ajudeu a decorar el Centre Cultural Enric Valor de Benifaió amb els vostres dibuixos. La idea és realitzar un dibuix en A-3 amb les paraules MICE -BENIFAIÓ i una il·lustració vostra que interpreti el que enteneu vosaltres com cinema a l'escola. Realitzades pels més majors de les escoles.

    Us deixem alguns vídeos, perquè us motiven a dibuixar, expressar i crear amb colors, textures o com vulgueu.

     Exposarem els vostres treballs al Centre Cultural per a les projeccions que tindran lloc el 20 de febrer al matí al centre cultural per a primària i el 21 al matí, també, per a secundària.

    Aquesta és una manera de fomentar el cinema a l'escola, divertir-nos amb la creativitat audiovisual i sobretot veure en pantalla gran, els nostres projectes.

    Us animeu! Ja us informarem de tot. I mil gràcies per ajudar-nos.

PERQUÈ ALLÒ BO SEMPRE TORNA   video promo Mice 2017

SPOT MICE 2017 VALÈNCIA  Spot promo LA MICE com a Festival Educatiu. 

Les pel·lícules amb les que participem a La Mice:





Plutja de idees per a dibuixar: 







Comentaris

Entrades populars